Zenegép

Kezdőlap - Fellépők - Zenegép

PROGRAM

2020. szeptember 26. szombat 21:40

Kisfalucska Udvarház & Bisztró

ZENEGÉP – nem gépzene, ÖRÖMZENE!

A Zenegép Zenekar 2018-ban alakult újjá egykori rajongóik kérésére egy hosszabb szünet után. Az eredeti csapattagok, Kriszta, Krisztián és Fuki más kiváló zenei formációkból, projektekből is ismerősek lehetnek, évek óta örömmel zenélnek együtt, hozzájuk csatlakozott a korábbi Edda-dobos, Tüsi. Klasszikus rock, pop, blues feldolgozások mellett magyar slágerek is szerepelnek a repertoárban a közönség nagy örömére. A dalokat a zenekar magára formálja át, saját szerzeményeik pedig az örömzenei formáció ízlésvilágát fejezik ki.

A zenekar erőssége a remek hangszeres tudás, a meglepően tömör hangzás és az egyedi, energikus női énekhang, amelynek előadásában az AC/DC, Janis Joplin, Elvis, ZZ Top, Tina Turner vagy akár Joe Cocker slágerei is különleges módon szólalnak meg. Szórakoztató, táncolható slágereket játszanak saját dalokkal fűszerezve, ami egy szóval is kifejezhető: örömzenélnek.

A Zenegép elsősorban koncertzenekar, de báli, céges és baráti rendezvényeken is gyakori fellépők szerte az országban, ahol az örömzenélés fergeteges hangulata a közönségre is átragad.

A zenekar tagjai:

Bányai Kriszta – ének, ritmusgitár (billentyű)
Timár Krisztián – szólógitár, vokál
Fortuna László „Tüsi” – dob, cajon, vokál
Fukk Attila „Fuki” – basszusgitár

Kedvcsinálóként ajánljuk a zenekar youtube csatornáját:

https://www.youtube.com/channel/UCBgoFW5OW6CXc6NnpSOlTHw

  • Patricius Borház

    3917, Bodrogkisfalud 3357. hrsz Várhegy dűlő